zaterdag 18 november 2017
Text Size

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u op deze site alles kunt vinden.

Navigatie

Wanneer u begint dan ziet u onderstaand scherm. Op de derde rij, die begint met START, vindt u een menu wat uitrolt als u er met de muis overheen beweegt.

Ga vervolgens met de muis naar het gewenste menu-item en klik erop.

Ga terug naar het vorige scherm door op de pijl links van uw browser te klikken. Klik op Start om weer opnieuw te beginnen.

Zoeken

Als u iets wilt zoeken op de website, bijvoorbeeld 'Anchor' artikelen, dan vul het woord 'Anchor' in het zoekveld rechtsbovenaan in en druk op Enter. U krijgt dan alle pagina's waar 'Anchor' op voorkomt. Klik op de link om direct naar de desbetreffende pagina te gaan. Is dat niet de juiste pagina, klik dan in de browser op vorige pagina (pijl links) om terug te gaan naar het zoekresultatenscherm.

Het is ook mogelijk om te zoeken en te navigeren in de plattegrond van de site. Deze vind u onder Sitemap in het hoofdmenu.

Afdrukken

Als u een pagina af wilt drukken, klik dan op het printer icoontje wat op de meeste pagina's naast de koptekst staat. Of druk dan op Ctrl-P of kies Printen of Afdrukken in uw browser menu (afhankelijk van welke browser u heeft). 

'n Bekende attenderen

Als u een pagina onder de aandacht van familie, vrienden of bekenden wil brengen, klik dan op het email-symbool, naast het printer icoontje. Er verschijnt daarna een venstertje waarin u de gegevens van de geadresseerde kunt invullen.

Een email sturen

Wanneer u een mail naar Lydialaine wilt sturen, ga dan naar de menu-optie Contact. Daar vind u contactgegevens. Bovendien vindt u in het menu een optie Contactpagina. 

Facebook gebruiker?

Bent u Facebook gebruiker en bent u daarop ingelogd dan kunt u, wanneer u de informatie op een pagina leuk vind, klikken op het Facebook account. Dan wordt een verwijzing in uw eigen Facebook pagina opgenomen.

Vragen

Heeft u vragen over de website, stuur dan een bericht via de Contact pagina.

Succes!